Ilda Šaulić otvorila dušu: Poslednje dve godine bile su mi najteže

Jelena Blažić

18. 09. 2020. 000000 10:10

Foto: Ataimages

Ilda Šaulić, u poslednje dve godine doživela je dosta teških trenutaka u životu. Najveću tragediju doživela je u februaru 2019. godine, kada joj je poginuo otac Šaban Šaulić u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Pročitajte još: Manekenki je dečko unakazio lice, a sada je usledila POTPUNA TRANSFORMACIJA i svi joj kažu "BRAVO!" (FOTO)

Iako deluje veoma krhko, Ilda smatra da je veoma jaka i tvrdi da su joj poslednje dve godine bile najteže u životu:

- Ja jesam takav tip, jaka sam. Možda ne delujem ovako fizionomijom zato što delujem nekako krhko i nežno, i tako plava, mislim da ljudi prosto takav neki utisak stiču. Iskreno, poslednje dve godine mislim da su najteže u mom životu. Moramo da idemo dalje, mora da se živi i prosto treba da živimo od nekih lepih uspomena- rekla je Ilda i otkrila kako je provela očev rođendan:

- Taj dan sam provela u njegovom znaku, doduše, kao što i mnogi dani u našim životima prolaze. Taj datum je bio datum njegovog rođendana i okupili smo se porodično, otišli na jedan ručak, pričali neke lepe priče i sećali se, pričali kako bi to možda bilo danas i kako je bilo ranije - zaključila je Ilda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU