"Bez njih ne bih bila JA": Milica Pavlović otkrila KO joj je slaba tačka i PODRŠKA

Jelena Blažić

29. 09. 2020. 000000 09:20

Foto: Ataimages

Milica Pavlović, gostujući u jednoj emisiji, osvrnula se na prethodni period, dok je čitava zemlja bila u izolaciji i kako se to na nju odrazilo.

Pročitajte još: Aleksandra Prijović zapalila društvene mreže: Da li je ovo LEGITIMNO? (VIDEO)

- Mislim da nam je svima dosta tog perioda. Uspela sam da malo odem do Hrvatske i Crne Gore i ne mogu da vam opišem osećaj kakav je kada znate da nema novinara - rekla je Milica u emisiji "Premijera" i otkrila da joj je najteže palo što nije mogla da vidi svoju baku i deku za koje je veoma vezana, već je to učinila samo nekoliko puta za sve ovo vreme:

- Odradim dva testa, pa odem kod njih. Tako je bilo i poslednji put. Što su stariji, sve češće idem, koliko mi obaveze to naravno dozvoljavaju. Znala sam da su na sigurnom. Zdravo se hrane, zato i imaju 84. i 85. godina. Oni jesu moja slaba tačka, ali i moja jačina, snaga i podrška. Sve što znam, znam zahvaljujući njima. Da nije bilo njih, ja ne bih bila danas, ovakva kakva jesam - rekla je vrlo emotivno Milica, pričajući o svojoj baki i svom deki, a otkrila je i šta smatra svojom najvećom pobedom kako u privatnom životu tako i u karijeri.

- Moja pobeda je što sam uspela i dalje ostvarujem svoj dečji san. Ne bi znala ništa drugo da radim od ovoga. Sigurna sam, da sam najbolja moguća unuka na svetu i sigurno sam svojim prijateljima, najbolji prijatelj, posvetim se svakom ponaosob. A pobeda je i moja publika, koja je sve veća i veća - zaključila je pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU