Maraja Keri priznanjem šokirala javnost: Trpela sam porodično nasilje, a sestra me skoro uvukla u prostituciju

Jelena Blažić

30. 09. 2020. 000000 15:15

Foto: YouTube printscreen /Franck Ragaine

Maraja Keri, jedna je od najpriznatijih svetskih pevačica, koja je zbog svog neverovatnog glasa osvojila milione ljudi širom planete.

Pročitajte još: Nakon tri godine braka razvodi se CARDI B

Ipak, njen život nije bio nimalo lak, a u svojoj autobiografiji koju je napisala, iznela je sve teške detalje. U svojim tek objavljenim memoarima "The Meaning Of Mariah Carey", otvoreno je pričala o detinjstvu, nasilju, suromaštvu, ali i muzuci i brakovima.


 
Otkrila je da je u mladosti trpela porodično nasilje: - Kao jako mala devojčica, razvila sam taj instinkt da predosetim nasilje. Bilo je uobičajeno da stvari lete po kući ili da se pesnicama buše zidovi-otkrila je pevačica i ispričala kako je malo falilo da bude deo prostitucije u koju je sestra umalo uvukla:

- Sestrin dečko, za koga sam tek kasnije sghvatila da je makro, pokušao je da me zavede. Imala sam samo 12 godina, kada me je odveo u bioskop gde je gotovo istoga trena stavio ruke oko mene. Uplašila sam se kada sam shvatila da ima pištolj kod sebe, pa sam iskoristila pogodan momenat da pobegnem iz bioskopa - kaže Maraja.

NJena sestra kasnije je osporila ove tvrdnje, optuživši je da laže.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU