Ove DEVOJČICE rodile su se ISTOG DANA 1997, a ISTINA koja se krije IZA FOTOGRAFIJA je ŠOKIRALA SVET! (FOTO)

Jelena Blažić

02. 10. 2020. 000000 15:00

Foto: Instagram printscreen/ isidorabjelicapajkic

Lusi i Marija Ajmer od rođenja su zbunjivale sve, a ljudi koji ih upoznaju i dalje ne veruju da su bliznakinje pa im često traže ličnu kartu kako bi se uverili.

Pročitajte još: Samohrana majka dvoje dece pokazala ŠTA JE KUPILA U NABAVCI HRANE: Završila je na televiziji, a DRUŠTVENE MREŽE GORE zbog nje (VIDEO)

Lusi ima izrazito svetlu kožu i prirodno riđu kosu, dok Marija ima crnu, kovdržavu kosu i tamnu kožu.  Rođene su u Velikoj Britaniji, a njihov otac Vins je poreklom sa Kavkaza, dok je majka Jamajčanka. Zbog miksa ovih gena njih dve su neobično različite. Lusi i Marija su dvojajčane bliznakinje, što se dešava kada su dve različite jajne čelije oplođene od strane dva različita spermatozoida istovremeno.

- Niko nikada ne veruje da smo bliznakinje jer sam ja bela, a Marija tamnoputa. Čak i kada se obučemo isto, još uvek ne izgledamo ni kao sestre, a kamoli bliznakinje. Prijatelji u razredu su nas terali da im donesemo krštenice kako bismo im dokazali da smo zaista sestre - rekla je Marija pre nekoliko godina za američke medije.

I njihova majka je bila šokirana po rođenju ćerki, jer nije mogala ni da predpostavi da tako nešto može da se dogodi:

 

- To je za nju bio užasan šok. Nije imala pojma da ćemo biti toliko različite. Kad nas je babica dala njoj u ruke, obe su bile bez reči - zaključila je Marija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU