SA 66 ISTA KAO SA 30: Lepa manekenka tvrdi da je KLJUČ DOBROG IZGLEDA u samo JEDNOJ stvari (FOTO)

04. 10. 2020. 000000 10:40

Foto: Printskrin / Instagram / christiebrinkley

Naravno da budžet sa kojim nekada vrlo poznata manekneka, sada raspolaže, njoj i te kako pomaže da vodi život koji joj omogućava treninge kakve i kada poželi, kao i masaže, saune, prvoklasnu dijetalnu ishranu, ali ona tvrdi da ništa od toga ne praktikuje režimski i da je dovoljna zaparavo samo jedna stvar da biste izgledali odlično i u sedmoj deceniji života - ukoliko vam je to cilj naravno.

Prošlo je skoro četiri decenije od kako je prvi put pozirala u kupaćem kostimu na naslovnoj strani čuvenog Sports Illustrated-a, da bi prošle godine ponovila fotografisanje, ali je ovog puta pozirala sa svoje dve ćerke.

Mnogi komentarisali da gotovo i ne postoji razlika u izgledu među njima.

Pročitajte još: ISTANČAN UKUS: Dame u zrelim godinama ove SITNICE morate da posedujete

Pa, koja je to navika zaslužna za top formu u sedmoj deceniji?

Vrlo je bitno šta unosite u organizam, sigurna je ona.

Kako jedemo, tako ćemo i izgledati!

- Pokušala sam sa nekim prilično čudnim dijetama u početku, jer sam mislila da su one ključ dobre linije. Dešavalo se da pijem samo sok u toku dana ili da jedem danima samo jednu grupu namirnica, a onda sam shvatila da to nema nikakvu poentu i da neću postići dobre rezultate na duže staze - rekla je ona.

Pročitajte još: Priroda je učinila svoje: Roditelji su vam postali NEPODNOŠLJIVI POD STARE DANE, evo zašto

Ključ vitke linije i lepe kože je pravilan i uravnotežena ishrana. Christie je vegeterijanac i tvrdi da joj je upravo ovaj način ishrane pomogao da zadrži lep ten i dobru formu.

- Ovaj režim ishrane mi najviše prija, a probala sam sve. Primetila sam da moja koža lepše izgleda, da je ten ujednačeniji i da se mnogo bolje osećam - istakla je Kristi.

Pročitajte još: Ovi ljudi DECENIJAMA gledaju televiziju i DOSAĐUJU se, a sve može biti DRUGAČIJE!

Pored toga bivša manekenka vežba redovno, ali svega dva puta nedeljno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU