Pravila uređenja ormara po feng šuiju: Evo šta morate ODMAH IZBACITI jer privlači NEGATIVNU ENERGIJU

Kristina Malešević

05. 10. 2020. 000000 12:00

Foto: Pixabay

Uređenje našeg doma, okoline, radnog mesta doprinosi stvaranju pozitivne energije i mnogo radosnijem pogledu na stvari oko nas.

Pročitajte još: Tri dobitne kombinacije: Kako najbolje nositi SAKO SA FARMERKAMA I PANTALONAMA (FOTO)

Uređen život jednako je posledica i uređenog ormara. Glavobolja zbog gomilanja odeće pojačaće se sa saznanjem da višak garderobe priziva negativnu energiju u vaš život i dom. Donosimo vam spisak odevnih komada koje odmah morate baciti u smeće.

Pročitajte još: Koje CIPELE ste obuli danas? Evo šta OBUĆA OTKRIVA O VAMA

Stara pidžama 

Ne postoji ormar na svetu koji ima dovoljno prostora za staru i iznošenu pidžamu. Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mjesto.Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam dugo potrajati.

Pročitajte još: Prekopajte po podrumu i tavanu ili TRK PO SVOJ PAR! Ove PATIKE morate poneti ove jeseni

Haljina koju ste nosili na više od pet svečanosti

Možda je reč o manjoj brojci, ali u toj haljini su vas već svi videli i to po nekoliko puta. Dakle, vreme je da njeno mesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

Pročitajte još: Uz ovih 5 JEDNOSTAVNIH SAVETA izgledaćete sređeno i kada NEMATE VREMENA za spremanje

Zašto čuvate oštećene vešalice?
Oštećene vešalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara.Cena im je poprilično pristupačna pa lako možete pronaći nove i bolje zamene.

Iznošeni brushalteri

Većina brushaltera izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Na vama je da procenite koliko je vaš brushalter iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz ormara.

Besplatne majice

Pročitajte još: Vratite se u 80-te: BANANA KOPČA opet krasi duge kose i daje vintidž efekat (FOTO)

Majice sa različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

Odjeća iz prošlog života

Odevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste jako dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormaru. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koju ćete zapravo nositi.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU