Donald Tramp je oboleo od KORONE, a sve to je predvidela BABA VANGA i tu NIJE KRAJ

Jelena Blažić

06. 10. 2020. 000000 15:00

Foto: YouTube printscreen /History

Kako se navodi, Baba Vanga ili kako su je mnogi nazivali "Balkanski Nostradamus", videla je da će se Donald Tramp razboleti, kao i da  će ga i "misterozna bolest", ostaviti gluvim.

Pročitajte još: Zašto dajemo POKOJNIKU 40 dana? Fantomski DNK dokazuje POREKLO čoveka koje će mnoge UPLAŠITI

Drugog oktobra, potvrđeno je da su Doland Tramp i njegova Melanija, pozitivni na COVID-19.  Prema mnogim tvrdnjama, neke od njenih predviđanja bile su jako tačne, dok su drugi govorili da ova slepa starica, nije dobra u svom daru.

Godine 1989. govorila je da će Ameriku zadesiti užas, kao i da će "Američka braća pasti nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u grmlju, a nevina će krv šikljati". To je prevedeno, kao stravični teroristički napad, 11. septembra 2011. godine, kada su napadnute i srušene Kule bliznakinje Svetskog trgovinskog centra. 

Baba Vanga nikada nije zapisala nijedno predviđanje, bugarska vlada je stavila na državnu platu, jer su joj svi verovali. Osoblje je imalo zadatak da zapiše njena predviđanja, i napiše intervjue sa ljudima koji su dolazili kod nje za pomoć. Međutim, nije sve što je predvidela bilo tačno.

Predsednikova bolest je u jednom trenutku trebala da se dogodi 2019. godine, a nuklearni rat koji se vodio od 2010. do 2014. nije se ostvario. 

Pročitajte još: OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK BABA VANGE: Predvidela bombardovanje Beograda, preko milion ljudi odlazilo po pomoć (VIDEO)

Instituti za sugestologiju i parapsihologiju u Sofiji i Petrič takođe su proučavali Vangine psihičke sposobnosti. Neka od njenih budućih proročanstava uključuju promenu orbite Zemlje 2023. godine i otkriće se efikasne metode putovanja kroz vreme 2304. godine. NJena predviđanja se završavaju u dalekoj 5079. godini koja će, kako je rekla, označiti kraj Svemira.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU