Majstori za TETOVAŽE OTKRIVAJU: Ova mesta na telu NIKAKO NE TREBA DA TETOVIRATE

Kristina LJubisavljević

08. 10. 2020. 000000 19:00

Foto: Deposit

Sada se tetoviraju svi i mladi i stariji, i muškarci i žene.

Kako istraživanja pokazuju najviše se tetovaže posvećuju partnerima. Nešto manje ljudi se odlučuju za neki citat ili motiv. Koliko god to bilo popularno i privlačno postoje određeni delovi tela koje ne bi trebalo da tetoviramo tvrde stručnjaci.

Pročitajte još: Ovo je DEVOJKA SA NAJDUŽIM NOGAMA NA SVETU: Jedva ulazi u AUTOMOBIL, a odeću teško nalazi (FOTO)

Na prvom mestu je lakat. Ovde je koža gušća i suva, pa bi tetovaža mogla pre da izbledi.

Pazusi su takođe deo koji tattoo majstori baš ne preporučuju - koža je puna živaca i jako je osetljiva na tom delu, pa bi ubodi iglom bili jako bolni. Isto važi i za koleno.

Prsti i dlanovi su jedno od najpopularnijih mesta za tetoviranje, ali stručnjaci to ne preporučuju jer su ruke stalno izložene vodi i sunčevoj svetlosti, pa će tetovaža brzo izbledeti.

Iako neki citat ili ilustracija na rebrima izgleda odlično, proces izrade je jako bolan. Takođe, oporavak može trajati duže pogotovo kod žena koje na tom delu nose veš.

Pročitajte još: Pogledajte DNO AMBALAŽE i saznajte koje vas plastične boce truju!

Osim što nikako ne možete da je sakrijete, tetovaža na licu teška je za održavanje. Obično traje 2 do 3 godine zbog svakodnevnog umivanja, a važno je i da redovno nanosite kremu sa zaštitnim faktorom kako je sunce ne bi uništilo. Uz sve to, koža lica je jako ojetljiva, pa je izrada bolna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU