Ovo ćete OBOŽAVATI: Hrskave pohovane pileće džigerice sa belim lukom za samo 20 minuta (FOTO/VIDEO)

11. 10. 2020. 000000 10:00

Foto: Privatna arhiva

Potrebno je:

  • 300 gr pilećih džigerica
  • 2 kašike belog brašna
  • 3 kašike prezli
  • granule belog luka
  • so, biber
  • 2 jaja
  • ulje

Pročitajte još: Znate li kako da napravite GIBANICU RUŽICU! Hrskava, prelepog ukusa, puna fila (FOTO/VIDEO)

Priprema:

Džigerice posoliti, dodati granule belog lika bibera, pa izmešati.

Foto: Privatna arhiva

Uvaljati u brašno, obilno okupati u jajima koja ste izmutili i malo posolili, a zatim u prezle. 

Foto: Privatna arhiva

Pržiti u dubokom ulju da porumene sa jedne i druge strane. Poklopiti kod prženja jer dosta prskaju prilikom pripremanja.

Pročitajte još: Pripremite SATARAŠ sa MAKARONAMA i PRAZILUKOM: Sjajan obrok za 30 minuta

Vaditi na papirnu salvetu. Servirati uz kuvan krompir.

Foto: Privatna arhiva

Fantastičan ručak gotov za 20 minuta. Prijatno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU