"Žao mi je što mu nisam ispunio NAJVEĆU ŽELJU": Sin Bore Drljače se ne miri sa smrću oca

Jelena Blažić

22. 10. 2020. 000000 14:15

Foto: Ataimages

Sin Bore Drljače, Vladimir, nikako ne može da prihvati da njegovog oca više nema, pa je odluči da otkrije i pojedine detalje iz njihovog odnosa.

Pročitajte još: Da li znate da OVA PESMA nije bila namenjena Tošetu Proeskom? Ovo je TAJNA hita koji je snimio PRED SMRT (VIDEO)

- Žao mi je što nisam bio bliži s ocem. Sada, da imam priliku, možda bih ga pitao neke stvari i pokušavao da ga otvorim. Mnoge stvari je, nažalost, odneo u grob. Bora nije bio čovek koji priča o osećanjima, o odrastaju i životu uopšte, bio je mnogo zatvoreniji i imao je svoj svet, ali sam svestan da je to posledica njegovog odrastanja bez majke.

- Kad čovek raste bez majke, ostane uskraćen za toplinu i fali mu jedna polovina, pogotovo kad i ne upoznaš majku i nemaš ni njenu sliku. To se kasnije neminovno reflektuje na odnose koje on gradi - rekao je  Vladimir i dodao da mu je jako žao što ocu nije ispunio najveću želju:

- Eto, nije se dalo da ga obradujemo onim što je želeo poslednjih godina i što je čekao. Nismo dobili dete, ali, ako bog da, da dobijemo sina, dali bismo mu dedino ime - zaključio je Borin sin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU