Muškarci NE TRAČARE? Kako da ne! Istina je da su GORI OD ŽENA

Kristina Malešević

28. 10. 2020. 000000 13:30

Foto: Pixabay

Tračare o školskim prijateljima, unapređenjima i platama, poslovnim prilikama, ali i o zgodnim koleginicama, novoj devojci svog prijateljima i bivšim ljubavima. Sve su ovo teme o kojima muškarci obožavaju da tračare sa svojim prijateljima.

Pročitajte još: Da li ste znali da kada pišete na telefonu, vaša kičma PROŽIVLJAVA PAKAO: Možete biti trajno OŠTEĆENI

Iako se žene najčešće optužuje da im je to glavna preokupacija u životu, posebno kada se vide sa prijateljicama - to je običan mit. Naime, najnovija studija je pobila tu tezu i otkrila da su muškarci veće tračareod žena.

Pročitajte još: STERILITET KOD ŽENA kao rukom odnesen! Uživajte u ovom čaju tokom hladnih dana

Jedan od deset muškaraca voli da tračari, dok tračeve voli tek 4 odsto žena. Osim toga, muškarci će češće nego žene i započeti širenje nekoga trača.

Intervjui sa 1033 muškarca u Velikoj Britaniji, svaki peti ispitanik je priznao da barem tri sata dnevno provedu tračajući, a najviše to čine na poslu. Najviše tračaju o koleginicama i tome ko bi sledeći mogao biti unapređen. Tako jedan od deset muškaraca voli da tračari, dok tračeve voli tek 4 odsto žena. Osim toga, muškarci će češće nego žene i započeti širenje nekoga trača.

Pročitajte još: Kako vaše DRŽANJE utiče na TELO: Šta je pravilno?

Većina ispitanih muškaraca potvrdila je da tračari na poslu, dok je to isto potvrdilo 46 odsto žena, koje uglavnom tračare o porodičnim problemima, starim školskim prijateljima, modnim greškama i susedima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU