Zima je idealna da ponesete modni stil VIKTORIJE BEKAM! Ovaj džemper možete pozajmiti i od MUŽA... (FOTO)

Kristina Malešević

03. 11. 2020. 000000 15:00

Foto: InstagramScreenshot/ victoriabeckhamstyles

Ona ima ozbiljan izraz lica, ali i ozbiljne namere da naš modni stil učini što jednostavnijim, ali i upečatljivim. Upravo ovakva je i poslednja kolekcija modne ikone Viktorije Bekam, koja je postavila novi modni trend - široke džempere sa V izrezom, upravo onakve kakve smo nosili kao dece ili koje sada nose naši muževi, momci, braća ili očevi.

Pročitajte još: Ove ČETIRI stvari čine da izgledate STARIJE

Pročitajte još: SAMO za dame sa BRAON OČIMA: Devojke su poludele za šminkom PLAVI ZAČIN koji daje MISTERIOZAN pogled (FOTO)

- Inspiraciju sam crpela iz tipično britanske školske uniforme, a ove sezone šareni džemperi nosiće se preko košulja sa kragnama i kombinuju se sa strukiranim plisiranim suknjama - objasnila je Viktorija Bekam na svom Instagram profilu uz snimak predstavljanja svoje nove kolekcije.

Ovi modeli džemperi dostupni su i kolekcijama brojnih drugih komercijalnih brendova po znatno pristupačnijim cenama, ali i u velikoj paleti boja koje su potpuno u trendu za zimu pred nama. 

Pročitajte još: Sa EPOLETAMA i naglašenim ramenima, a vratili su se i DžAKASTI. Koji ćete ODABRATI?

Ovu odevnu kombinaciju, u godinama iza nas i sama je nosila Viktorija Bekam, posebno na prelasku iz jesenjih u zimske komade garderobe. Neka vam ona bude inspiracija, a vi svoje komade pozajmite od muža ili budite same sebe prednovogodišnji Deda mraz i krenite ka najbližem šoping centru.

Pročitajte još: TRENERKE i ŠTIKLE? DA! To je POBEDNIK GODINE, a postoje TRI načina na koje se nose

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU