HIT DETALJ U ENTERIJERU: Drvena klupa u sobi je komad koji morate posedovati! (FOTO)

04. 11. 2020. 000000 20:40

Foto: Depozit

Ali čini se da su se stvari malo promenile, te najnoviji trendovi u enterijeru upravo ovaj komad nameštaja ističu kao šik detalj koji će oplemeniti svaki prostor i udahnuti mu toplu, rustičnu notu.

Modernizovane i stilizovane, ovakve klupe danas krase brojne salone, luksuzne restorane i vile širom sveta, a ukoiko želite da svoj životni prostor obogatite jednim ovakvim komadom, ostanite sa nama i u nastavku gde vam donosimo nekoliko korisnih saveta i pregršt inspiracije za stilizovanje.

Pročitajte još: Kako da MALI STAN izgleda prostrano i veće? Primenite ovih 6 JEDNOSTAVNIH saveta (FOTO)

Prvo što treba da imate na umu kod ovakvog komada nameštaja jeste da ovde nije reč o klasičnim klupama koje služe kao zamena za stolicu i koje lako možete premestiti sa jednog mesta na drugo.

Ono što je karakteristično za ovakve klupe jeste da one više podsećaju na velike drvene sanduke koji su smešteni u uglu prostorije, prislonjeni uz zid, ili često i fiksirani uz njega, te prekriveni brojnim ukrasnim jastučićima.

Na taj način, one više liče na simpatičan kutak koji je integralni deo prostorije, nego na individualni komad nameštaja. U tome i leži njihov šarm, ali i ogroman potencijal za stilizovanje.

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Kako da ovakvu klupu uklopite u svoj enterijer?

Cenjene uglavnom zbog svoje dekorativne strane, ove nesvakidašnje klupe su i vrlo praktične. U najjednostavnijoj varijanti, vaša klupa može biti drveni sanduk u koji možete smestiti višak stvari koje vam trenutno nisu potrebne.

Pročitajte još: MALA dnevna soba traži VELIKE IDEJE: Ovo su najčešće GREŠKE

Ovo može biti i niska dugačka komoda koja sa prednje strane ima fioke, koju sa gornje strane možete prekriti udobnim podmetačima za sedenje i dekorisati mekim, šarenim jastučićima, i tako je pretvoriti u savršen kutak za ručavanje u kuhinji ili pak čitanje u spavaćoj ili dečijoj sobi.

Osim toga, ovakav komad može biti i odlično rešenje za predsoblje kada želite da se obujete, ili pak za terasu kada vam treba kutak za maštanje i uživanje.

Pročitajte još: Stvari koje UMANJUJU SAVRŠENSTVO vašeg DOMA: Promenite ih i sve će biti drugačije

Opcije za igranje i uklapanje su brojne, a najbolje od svega je što ovaj komad možete prilagoditi trenutnim potrebama i raspoloženju, te ga stilizovati i koristiti na različite načine. Nadamo se da su vas ove fotografije inspirisale.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU