Tanja Bošković otkrila kojoj glumici je zavidela i zbog čega je jedan kolega i dan danas ne podnosi

Jelena Blažić

10. 11. 2020. 000000 19:00

Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Iako su joj mnoge koleginice zavidela, Tanja otkriva, da nikada tome nije pridavala na značaju, jer na svojoj koži nije do sada osetila bilo kakvu vrstu zavisti.

Pročitajte još: Aci Lukasu ugroženo zdravlje? Ima napade i temperaturu

- Ne, ne, nikada nisam osećala da mi neko zavidi. Ali, da, priznajem da sam imala veliku sreću. Što se uloga tiče, zaista nema razloga da mi se zavidi, naprotiv. Istovremeno, ne znam da li je ostalo išta za šta bih sada rekla: baš želim to da igram. Ali jesam ja zavidela Dari Džokić kad je dobila Mariju Stjuart. Ali bila je to bela zavist, radovala sam se njenom uspehu - kaže Tanja  i dodaje:

-Ja sam svoju prvu dramu na televiziji odigrala s Gagom. Svi su me oni znali i svi su pokazali veliku ljubav. Ali najudobnije sam se osećala sa Đuzom i Perom. A tu su već bile moje drugarice s klase Ljilja Dragutinović, Gorica Popović... Aljoša Vučković me je jako voleo i to je pokazivao. S druge strane, Feđa Stojanović me nije voleo, izrazito me nije voleo, do dana današnjeg me ne voli. Ali otvoreno. I to je deo šarma Ateljea 212. To nije bilo skrivano.

- U stvari, nije bilo nikakvih skrivenih stvari i meni je to očaravajuće. U Jugoslovenskom dramskom vi nikada niste znali da li vas vole ili ne vole, nego su uvek bili veoma ljubazni. Ovde nije bilo te vrste ljubaznosti. Ovde su me obožavali i jedan Milutin Butković i Taško Načić. S ljubavlju, pažnjom i nežnošću su me dočekivali i vodili - kaže Tanja, kojoj se oduvek u Atelju 212 sviđala jedna vrsta razbarušenosti koja u JDP-u nije postojala.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU