Kako je Ivan Bekjarev govorio o SUPRUZI? Ovo je Milka sa kojom je proveo više od 40 godina u braku (FOTO)

Kristina LJubisavljević

17. 11. 2020. 000000 10:00

Foto: P. Milošević

Ivan Bekjarev, koga svi pamtimo iz serija "Srećni ljudi" i "Bolji život", preminuo je juče u 74. godini, a iza sebe ostavio sina Vanju i suprugu Milku.

Pročitajte još: PREMINUO IVAN BEKJAREV

Sećamo se da je o supruzi sa kojom je više od 40 godina bio u s skladnom braku govorio sa puno ljubavi i poštovanja, onako kako bi to svaka žena poželela.

Foto: P. Milošević

– Nema tu velike filozofije, neko vam odgovara ili ne odgovara. Kada se sa nekim nađete onda je potpuno prirodno da razmišljate o braku i o tome da provedete život zajedno - pričao je on za medije.

Rečenica posle koje se svi zapitamo da li pored sebe imamo osobu za ceo život.

Isticao je da brak treba čuvati i gajiti i da je porodica stub svakog društva.

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO IVAN BEKJAREV? Čim je saznao da je pozitivan, NAPUSTIO JE SET

- Svejedno je da li ste muškarac ili žena, ako pođete od toga da je porodica osnova svakog društva i rešite da uđete u brak, onda će vam biti lako da provedete toliko godina sa istom osobom. Najlakše je razvesti se, ali treba čuvati i gajiti brak, naročito nakon što dobijete potomstvo. Međutim, današnje klinke menjaju frajere na nedeljnom novu, pa nije ni čudo što kada uđu u brak ne mogu da se oslobode te navike i što dolazi do sve većeg broja razvoda - rekao je glumac pre nekoliko godina u jednom intervjuu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU