"Opraštam svima koji me ne zovu" ... Marina Tucaković progovorila o odnosu sa Cecom i o bolesti

Jelena Blažić

23. 11. 2020. 000000 21:20

Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Marina Tucaković, nedavno se našla u centru skandala zbog izjave svog sina Milana Laće radulovića, koji je u svom postu na Fejsbuku, prozvao direktno Cecu Ražnatović.

Pročitajte još:  Dobio ju je sa plesačicom i odlučio da je PRIZNA: OVO JE BREGINA VANBRAČNA ĆERKA! (FOTO)

Marina i Ceca sarađuju više od 30 godina i prvenstveno su prijateljice, ali naš najpoznatiji tekstopisac, smatra da bi je razumela i da se naljutila na njenog sina zbog takvih izjava.

- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je za Marina i dodaje da se uvek trudila da sa saradnicima ima korektan odnos.

- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - dodala je. Poslednje tri godine, Marina se bori sa karcinomom, ali i napominje da se sama snalazi kada je u pitanju novac za terapiju i lekove.

Pročitajte još: "NJena smrt mogla je da se spreči" ... Bivši muž pokojne glumice Naje Rivere pokrenuo tužbu zbog tragičnog događaja

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU