SRCE mu je prepuklo, a POSLEDNJA ŽELJA ostala neostvarena! Evo šta DžEJ NIJE DOČEKAO (FOTO)

Kristina Malešević

06. 12. 2020. 000000 20:40

Foto: InstagramScreenShot/dzej_ramadanovski

Popularna zvezda Balkana, fol pevač Džej Ramadanovski danas je iznenada preminuo u svom porodičnom domu, na Dorćolu u 56. godini života.

Pročitajte još: PREMINUO DžEJ RAMADANOVSKI! Tuga do neba!

U jednom od svojih poslednjih intervjua priznao je da želi da se što pre završi epidemija koronavirusa, kako bi mogao da uradi ono što je veoma voleo.

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO DžEJ RAMADANOVSKI? A samo pre nekoliko dana je rekao "OVO MOŽE BITI KOBNO PO MENE"


- Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - rekao je Džej u jednom od poslednjih intervjua.  

Pročitajte još: NEDELJA, svi su tu, samo njega više nema! Evo koji hitovi su proslavili DžEJA RAMADANOVSKOG

Takođe, on je nedavno izjavio i da koronavirus može biti poguban za njega zbog teškog zdravstvenog stanja, te da ne izlazi iz kuće i da je u strogom karantinu.

Pročitajte još: Pozdrav, BRATE! Jelena KARLEUŠA neutešna posle vesti o DžEJOJ SMRTI

Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni sa najboljim prijateljima i moram da priznam da mi mnogo nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smeo da pijem - izjavio je on nedavno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU