Tuga i jecaji na Novom groblju: Porodica, prijatelji i kolege se opraštaju od Tihomira Tike Arsića (VIDEO/FOTO)

Jelena Blažić

12. 12. 2020. 000000 14:00

Foto: V.Danilov

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, glumca će na večni počinak ispratiti najbliži krug porodice i prijatelja, a kako je već najavljeno, njegovi posmrtni ostaci biće položeni u Aleji zaslužnih građana. 

Pročitajte još: ONI SU MU BILI SVE: Tika je njih dve voleo, a iza sebe je ostavio četvoro dece

Supruga Jelena, nalazi se u kapeli na Novog groblju pored kovčega koji je prekriven vencima, gde prima saučešće.

Među prvima je stigla i Tikina bivša supruga Bilja Krstić sa kojom je glumac ostao u odličnim odnosima i nakon razvoka. U braku su dobili dve ćerke Milicu i Lenku. Lenka je vidno slomljene zbog gubitka oca doša na groblje, držeći u ruci  belu ružu.

Foto: V.Danilov

Od kolega, kako bi rekao poslednje zbog svom kolegi, došao je Tihommir Stanić,takođe i bivši ministar za socijalni rad i boračka pitanja Zoran Đorđević,  operski pevač Oliver NJego, baletan i koreograf Milan Gromilić sa suprugom, glumac Vladan Savić, glumica Iva Štrljić, pevač Mladen Lukić i mnogi drugi.

Foto: V.Danilov

Foto: V.Danilov

Slavni glumacostaće upamćen po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i drugima, dok ga je televizijska publika nedavno gledala u ulozi fudbalskog menadžera Barona u popularnoj domaćoj seriji.

Glumac je iza sebe ostavio četvoro dece. Lenku i Milicu koje je dobio u braku sa Biljom Krstić i ćerku Veru i sina Arsenija, koje je dobio sa suprugom Jelenom.