"Mama, ja ne smem" .... Tanja Savić otkrila emotivne detalje razgovora sa sinom

Jelena Blažić

14. 12. 2020. 000000 12:00

Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Pevačica nakon što je javno porekla da se pomirila sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, sada je otkrila i detalje razgovra sa sinovima Maksimom i Đorđem.

Pročitajte još: Oglasio se DARKO LAZIĆ nakon smrti oca: "Sve smo od sebe dali"

Tanja, kako je i sama u jednoj emisji otkrila i dalje vodi borbu za starateljstvo, a otkrila je i dosada nepoznate detalje o odnosu sa sinovima:

- Dušan je uspeo da izmanipuliše sve o našem odnosu i da iznese detalje o prepiskama koje su bile ili nisu bile i tako ukalja moju reputaciju koju stvaram godinama. Ja sam živi primer te manipulacije. Odrekla sam se i roditelja i sestre zbog njega. Glupo je što ja tako govorim o tome, svesna sam naravno da sam i ja tu pogrešila - rekla je pevačica u emisiji "Grand Magazin" i dodala:

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

 - Kada sam se čula sa decom, dešava se da nekada malo duže pričam sa Đoletom, a nekada sa Maksimom. Bila je jedna situacija poslednji put kad sam se čula sa Maksimom. On je nacrtao tatu i ja sam naravno pitala kada ćes mene nacrtati, a on je rekao: "Mama ja ne smem da te nacrtam", poznajem svoju decu i kada nesto prećute ja znam šta misle - zaključila je Tanja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU