Modne BLOGERKE na aparatima! Bacite štikle, bunde, torbice, evo koji je ODEVNI KOMAD obeležio 2020. godinu (FOTO)

Kristina Malešević

30. 12. 2020. 000000 12:00

Foto: InstagramScreenShot/cerenariostubarao

Sezonske kolekcije različitih modnih brendova diktirale su različite trendove, ali čini se da je jedan odevni komad ipak bio najpopularniji u godini za nama. Osim toga, svako od nas ove godine kupio je bar jedan primerak ovog odevnog komada - pidžamu.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Ipak, nisu ni sve pidžame isti, a posebno nisu bile sve u trendu. Ove sezone dominirale su pidžame kakve su nosile naše bake i deke, pre nekoliko decenija. 

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Upravo ovakve pidžame sačinjene su od dva dela, od čega je gorenji deo nalik na košulju, odnosno zatvorene sakoe. Naravno, u kompletu donji deo je širok, kako bi bio što udobniji.

Ovaj odevni komad nosili smo u svim prilikama. I na poslu, u novoj kućnoj kancelariji. Priznajte, zar ne? Ali i na predavanjima, prilikom viđanja onlajn sa prijateljima, na onlajn konferencija, sastancima i brojnim drugim situacijama.

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

Tokom letnje sezone, furale su se ove pidžame kratkih rukava u kompletu sa šortsevima. Sa druge strane, prvi hladniji jesenji dan i iprvi dani zime ponovo su vratili u trend ovaj modni komad u popularnim kariranim dezenima i u debljim materijalima.

Pročitajte još: Evo kako ćete postići da vam NOGE izgledaju DUŽE i MRŠAVIJE (VIDEO)

Koji je odevni komad po vašoj meri koji je obeležio godinu za nama?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU