Uroš Jovčić za Magazin Novosti: "2020. pamtiću po važnoj ŽIVOTNOJ ODLUCI koju sam doneo" (VIDEO)

03. 01. 2021. 000000 22:00

Foto: Uroš Jovčić

Glumac je za Magazin Novosti otkrio gde će proslaviti Novu godinu, koji poklon mu je najdraži, ali i šta je to po čemu će pamtiti 2020. godinu.​​

  • Koji je najlepši poklon koji ste dobili za Novu godinu?

​- Novogodišnji pokloni me uvek asociraju na detinjstvo. Najlepši poklon povodom Nove godine priredili su mi roditelji kada smo prvi put svi zajedno u hotelu "Lepenski vir" dočekali 2000. godinu. Tada smo se moj brat i ja u delu za decu osećali jako važno dok nam je Deda Mraz, izgovarajući naša imena, uručivao poklone.

Foto: Uroš Jovčić

  • Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu ako izuzmemo koronavirus?

- Ako izuzmemo sve stresne situacije koje nam je svima priredio virus korona, 2020. godinu pamtiću po knjigama koje sam pročitao i filmovima koje sam odgledao, a za koje ranije nisam imao vremena. Takođe, pamtiću je i po radosti koju sam doživo jer sam bio dever na venčanju mog brata.

Pored svega toga, ovu godinu pamtiću i po tome što sam doneo važnu životnu odluku - da zaprosim svoju devojku.

  • Koja je Vaša novogodišnja želja?

- ​Najvažnija i najveća želja: da svi ostanemo zdravi, da bolesni ozdrave i da svi zajedno budemo tolerantniji jedni prema drugima.

  • Poruka našim čitaocima:

- Nađite uvek vremena da se posvetite porodici i prijateljima, jer su ljubav i podrška koju dajemo jedni drugima važniji od svega.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU