Želite seks, ali treba vam mala pomoć? Ovo je najjači RUSKI AFRODIZIJAK

06. 01. 2021. 000000 19:00

Foto: Depozitfoto

Postoji mnogo "muških trava", ali najjači je koren sibirskog jelena. Koren života ili sibirski ginseng koji Rusi ovu čudesnu bljku nazivaju - marala.

Lekovita svojstva ove biljke nije otkrio čovek, već je čovek od jelena naučio da je koristi. U jednom tekstu o marali navodi se da su ruski doseljenici na Altaj primetili neobično ponašanje jelena. Oni bi u proleće kopitama potkopavali ovu biljku, vadili rizome i jeli ih. Bila im je potrebna za snagu.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

LJudi su to videli i učinili isto. Kada su je probali osetili su se poletnim. Tako je otkrivena dragocena magija rizoma koji je dobio naziv u slavu jelena - sibirski jelen.

Altajska biljka
Marala raste na Altaju i žitelji su pravi srećnici što imaju privilegiju da je beru i koriste njene benefite koji nisu mali.
Na Altaju u proleće jeleni kopitom vade koren ove biljke, jer im daje snagu.

Na prvom mestu marala pomaže u proizvodnji testosterona kod muškaraca i produžava seksualnu i fizičku aktivnost.

Migrena
Ruski travari kažu da uklanja razdražljivost. Koristi se i za migrenu, vegetativno-vaskularnu distoniju, depresiju i nesanicu.

Koren ove biljke povoljno deluje na kardiovaskularni sistem. Koren je izuzetno moćan za aterosklerozu, jer ima moć da normalizuju krvni pritisak, ojača zidove krvnih sudova.

Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST

Glavna svojstva su joj, ipak, povećanje seksualne želje i izdržljivosti.

SAD je sportistima davala koka-kolu, a SSSR koren ove lekovite biljke!

Zbog ovog drugog mnogo je koriste sportisti. U tom smislu ona ima i jako duhu tradiciju. Korišćena je još u SSSR-u i to tako što je ekstrakt marale dodavan čuvenom napitku "sajina". Taj podatak govori i o veličini države koja svoje građane nije trovala raznim šećerima i nepoznatim sastavima. Dok je Amerika svojim građanima prodavala "koka-kolu" u kojoj ima i koke i ko zna čega još, Rusi su svojima davali koren lekovite biljke.

Ruski prirodni lekovi Foto: T. Guturova

Za sportiste je od dragocene važnosti jer povećava fizičku izdržljivost, doprinosi stvaranju mišićne mase pojačavanjem sinteze proteina i ubrzavanjem metabolizma, uklanja fizički umor mišića tokom  treninga. Potrošnja energije na ćelijskom nivou doprinosi sagorevanju viška masnoće.

Koriste je i kosmonauti, zbog energije.

Zahvaljujući tim svojstvima našla je primenu u vazduhoplovstvu, svemirskim programima jer ima moć da oslobađa skrivene rezerve energije i uključivanje adaptivnih mehanizama u ekstremnim spoljnim uslovima.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Osnovno pravilo kod svih travara koji beru ne samo koren sibirkog jelena, već i ostale biljke jeste da brižljivo seku i da iza sebe ostavljaju najmanje jednu trećinu biljke, kako bi ona mogla da se obnovi.

Živi kao čovek!
Život marale je od 50 do 70 godina, kao i ljudski. Travari mroaju da ostave najmanje 6 korena biljke na svakih 10 kvadrata. Kako bi i potomci mogli da je beru.
Leči alkoholizam i depresiju...

Ekstrakt pomaže u lečenju hroničnog alkoholizma, depresije, hipertenzije. Pomaže kod preživljavanja pacijenata obolelih od raka. Ubrzava zarastanje rana i preloma. U kozmetologiji se tinktura korena sibirskog jelena koristi za poboljšanje kvaliteta kose.

Poznat je njen učinak za snižavanje šećera - kao posledica povećanog korišćenja glukoze tokom rada mišića.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Marala se, na sreću, uzgaja na plantažama jer se koristi u farmaciji. Najviše se gaji zbog rizoma čiji ekstrakt ima moćna adaptogena svojstva. Koren se koristi u farmaceutskoj industriji kao sastavni deo hranljivih krema i krema protiv starenja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU