PRVI PUT U ISTORIJI KVIZA "POTERA": Tragač ustao i APLAUDIRAO igračima koji su osvojili neverovatnu sumu

Kristina LJubisavljević

04. 01. 2021. 000000 22:30

Foto: RTS printscreen

U kvizu "Potera"  koji se emituje na RTS-u dogodilo se ono što se nikada pre nije, kako i sam voditelj Jovan Memedović kaže. Igrači su pokazali neverovatno znanje i stigli do sume od čak 1.080.000 dinara.

Ovaj četverac činili su Arsenije, student ekonomije, Bojan, takođe student ekonomije, Siniša, student istorije i Darko, profesor informatike.

Pročitajte još: Tinejdžeri OPTEREĆENI onim šta o njima misle drugi! A evo na šta još to utiče

Svi su pokazali veliko znanje, a posebno se istakao Siniša, koji je ekipu i doveo do tako visokog iznosa. On je osvojio 700.000 dinara. Već na samom početku njegovog učešća videli smo da poseduje veliko znanje. U prvom delu kviza došao je do čak 12 tačnih odgovora, pa je i kod samog voditelja izazvao oduševljenje. Onda mu je mladi tragač Žarko ponudio sumu od 700.000 koju je mladi student istorije i prihvatio, a uz samo jedan pogrešan odgovor i osvojio.

Do kraja emisije ostali su svi takmičari. Ponovo pokazali veliko znanje, tada udruženim snagama i odgovorili tačno na još 23 pitanja.

Pročitajte još: Originalna prosidba u kojoj je učestvovao čitav grad (VIDEO)

Na kraju emisije tragač Žarko Stevanović, kao i voditelj "Potere" pozdravili su ih gromoglasnim aplauzom, ističući da se ovako nešto nije dogodilo u istoriji ovog kviza.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU