Da li ste znali? Ove svetske zvezde slave Božić 7. januara (FOTO)

06. 01. 2021. 000000 22:00

Foto: Printskrin / instagram / tomhanks / bastianschweinsteiger

Pojedine porodice poznatih slave Božić 7. januara jer poštuju pravoslavnu tradiciju iz koje potiču, a drugi su, pak, taj datum usvojili od bračnog partnera.

Pročitajte još: "Počinješ...": Slađa Alegro uputila poruku momku koji je u Zvezdama granda ODUŠEVIO SRBIJU (FOTO/VIDEO)

1. Naomi Kembel

Ova manekenka rođena je u Londonu. Majka joj je sa Jamajke a oca nikada nije upoznala. Ona je pravoslavni Božić prihatila tokom veze sa ruskim tajkunom - Vladislavom Doronjinim.

2. Kim Kardašijan

Kim Kardašijan je rođena u Los Anđelesu, ali poreklo joj je jermensko. Tačnije, ona je četvrta generacija iseljenika iz Jermenije, a njeni preci vode korene sa teritorije Turske. 

3. Tom Henks

NJega je, kao i Neomi Kembel, ljubav "naterala" da promeni veru. Naime, njegova druga žena Rita Vilson je pravoslavka, kojoj je otac iz Bugarske, a majka Grkinja je poreklom iz Albanije.  

Pročitajte još: „12 reči” – nova serija utorkom i sredom na Prvoj od 21.50: Uzbudljiva, domaća krimi serija iz 2020. premijerno na nacionalnoj televiziji!

4. Bastijan Švajnštajger

Ovaj legendari fudbaler, pored katoličkog, proslavlja i pravoslavni Božić sa svojom suprugom, srpskom teniserkom Anom Ivanović. 

5. Dženifer Aniston

Dženifer je pravoslavno hrišćanstvo nasledila od oca Džona Anistona, koji je rođen na grčkom ostrvu Krit. Glumica je davala mnogobrojne dobrotvorne priloge za crkvu pod okriljem Vaseljenske patrijaršije.

Pročitajte još: ISPRATILA JE TEŠKU GODINU U KOJOJ SE BORILA SA KORONOM, a onda se vratila u prošlost: Slavica Ćukteraš se odlučila na nesvakidašnji korak!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU