Odložena dodela GREMI nagrada u Los Anđelesu (FOTO)

Jelena Blažić

06. 01. 2021. 000000 16:40

Foto: depositphotos

Dodela "Gremi" nagrade trebala je da se održi 31. januara u Los Anđelesu, ali je zbog širenja korona virusa morala da se odloži, preneli su strani mediji.

Pročitajte još: Ana Nikolić ponovo zaljubljena?! Otkrila o kom muškarcu se radi!

Los Anđeles je suočen s naglim porastom broja obolelih i preminulih lica, a stanovnicima je naloženo da ne napuštaju svoje domove bez preke potrebe.

Organizatori Gremija su i prošle objavili da traže način kako bi se ova ceremonija održala bez publike i crvenog tepiha. Tada su razmišljali da se pojedinačni nastupi organizuju na otvorenom i to na različitim lokacijama. Ove godine po svoj prilici, spektakularna dodela će morati da se odloži.

- Nakon razgovora sa zdravstvenim stručnjacima, našim domaćinom i ume tnicima koji su trebali da se pojave, dodelu 63. nagrade "Gremi" emitovaće se u nedelju, 14. marta 2021. Zbog pogoršanja situacije sa KOVIDOM i prebukiranih bolnica, u dogovoru sa lokalnom samoupravom, doveli su nas do zaključka da je odlaganje naše dodele bila prava stvar.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy)

Ništa nije važnije od zdravlja i sigurnosti onih u našoj muzičkoj zajednici i na stotine ljudi koji neumorno rade na produkciji emisije.

Proitajte još: EMOCIJA JE NJEGOVO DRUGO IME: Ko je dečko koji je sinoć rasplakao i naježio Srbiju? (FOTO)

Želimo da se zahvalimo svim talentovanim umetnicima, osoblju, našim dobavljačima i posebno ovogodišnjim kandidatima na razumevanju, strpljenju i spremnosti da rade sa nama dok se krećemo kroz ova vremena bez presedana - stoji u zvaničnoj objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU