STRAŠNO: Poznati glumac otkrio svoje bolesne fantazije (FOTO)

Jelena Blažić

15. 01. 2021. 000000 14:00

Foto: YouTube printscreen /Good Morning America

Armi Harmer, glumac koji popularnost stekao u filmovima "Ogledalce, ogledalce", našao se na udaru javnosti, zbog navodnih prepiski koji se šire društvenim mrežama.

Pročitajte još: UHVAĆENI: Nakon razvoda od Megan Foks slavni glumac ljubi 14 godina mlađu lepoticu (FOTO)

Naime, glumac je navodno slao bolesne poruke devojci, u kojima joj piše, kako bi odsekao njen nožni prst i držao ga u džepu. Na društvenim mrežama pojavila se čitava prepiska u kojoj glumac, nepoznatoj devojci upućuje kanibalističke poruke i to poslednje četiri godine.

 

- Ako bih želeo da ti odsečem nožni prst, držao bih ga u svom džepu i tako bih uvek posedovao jedan deo tebe - piše u jednoj od objava, dok u objavi koja se pojavila na Tviteru navodno priznaje da je kanibal.

 

- O moj bože. To me je baš naložilo i sad sam zbunjen zašto. Razmišljam o tome kako držim tvoje srce u svojim rukama i kontrolišem ga kako kuca. Ja sam 100 posto kanibal. Želim da te pojedem. To je baš zastrašujuće priznati. Nikome nikada to nisam priznao. Ranije sam već izvadio srce živoj životinji i pojeo ga dok je još bila vruća - piše u objavama koje se šire društvenim mrežama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU