Položio teorijski deo vozačkog ispita iz 158. puta! Neverovatno!

Kristina LJubisavljević

15. 01. 2021. 000000 09:20

Foto: Deposit

Neimenovani muškarac iz Velike Britanije konačno je položio teorijski deo ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspeo da da dovoljno tačnih odgovora.

Pročitajte još: Govorio je 40 jezika, imao je neverovatan koeficijent inteligencije, završio u ludnici, a njegovo ime niko ne spominje

Britanska državna agencija nedavno je izvestila o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspeo je da položi teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3.000 funti.

Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem na svetu, ali ima i onih koji su ga opisali kao primer istrajnosti.

- Istina je što kažu - ako ne uspete iz prve, probajte ponovo... Polaganje vozačkog ispita može da bude jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima - rekao je za "Lad Bible Mark Tongue", direktor komoanije "Select Car Leasing".

Pročitajte još: ODLIČNA VEST: Crno vino nije samo dobro za srce, već i za OSMEH! Evo i kako na njega utiče

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mestu s najviše neuspelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju.

Podaci DVSA-a pokazuju da je na drugom mestu žena u tridesetima koja je pala 117 puta i još uvek nije prošla, dok je na trećem mestu žena koja je uspela da položi iz 94. pokušaja,

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU