Ovo je inspektorka Vesna Gašić Stojković koja je pomogla Mileni Radulović (FOTO)

Jelena Blažić

17. 01. 2021. 000000 17:29

Foto: YouTube printscreen/ Youtube printscreen/ Balkanska Medja/BrendON Produkcija

Glumica je dala iskaz u policiji, a onda se zahvalila jednoj posebnoj inspektorki, koja joj je, kako je sama napisala, pomogla da vrati veru u život i institucije.

Pročitajte još:  "ZAPAMTITE OVO IME, ZBOG NJE ZNAŠ DA NISI SAMA!" Milena Radulović se posebno zahvalila jednoj INSPEKTORKI (FOTO)

Milena Radulović, nakon javnog priznanja da je bila žrtva silovanja glumca Miroslava Mike Aleksića, dala je iskaz u policiji. svojih kolega, pa do običnih građana, a veru u instituciju i život vratila joj je inspektorka Vesna Gašić Stojković, kojoj se javno zahvalila putem društvene mreže Instagram.

Foto: YouTube printscreen/ Youtube printscreen/ Balkanska Medja/BrendON Produkcija

- Osoba koja vraća veru u život i institucije je inspektorka Vesna Gašić Stojković. Nju kad vidiš znaš da #nisisama! Kapa dole za ovu neviđenju ženu i njen profesionalni pristup. ! Inspektorka Vesna Gašić Stojković! Nemojte da zaboravite ovo ime. Ne samo zato što može da vam pomogne, već zato što takvi ljudi menjaju Srbiju u bolje mesto. Ako ste doživeli nešto slično ili znate nekoga kome je potrebna pomoć Evo ko će vam pomoćiI !Hvala, Vesna!!! PS: Šerujte, ako vam nije teško!! Volela bih da sam na Vesnu naišla ranije. - napisala je Milena u objavi na Instagramu.

Vesna Gašić Stojković, javnosti je postala poznata po dokumentarcu "Buka i bes", koji se bavio problemom maloletničke delinkvencije.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU