Ponovo se oglasio BIKOVIĆ i ima poruku za sve žene: Milena je HRABRA, budite i vi, istupite i PROGOVORITE

Kristina LJubisavljević

19. 01. 2021. 000000 13:20

Foto: ATA images

Nakon što je jutros objavio poruku podrške Mileni Radulović i drugim devojkama Miloš Biković se ponovo oglasio i dao mišljenje o optužbama Milene i drugih glumica o silovanjima i seksualnim zlostavljanjima u školi glume Mike Aleksića.

Pročitajte još: Oglasio se bivši dečko Milene Radulović: Poznati glumac jednim POTEZOM objasnio šta misli (FOTO)

Na svom Instagram profilu Biković je napisao sedeći tekst, a pored Milene označio je i glumicu Ivu Ilinčić, koja je takođe prijavila Aleksića za zlostavljanje.

- Milena je moja prijateljica. Moja hrabra prijateljica i to sam oduvek znao i kad sam je gledao na isptima na FDU i dok smo radili u Rusiji zajedno. Iva je divna mlada umetnica, iz moje pozorišne kuće, bio sam asistent na njenoj klasi, i sada je pokazala koliko je zrela. Da se nije desila u mom bliskom okruženju, mojim prijateljicama, mojim koleginicama, devojčicama koje sam gledao kako rastu i divne mlade žene i umetnice, verovatno nikada ne bih znao koliko to može da bude strašno. One znaju da imaju moju ljubav i moju podršku. NJih dve, i sve moje koleginice, ali i bilo koja žena koja se ikada našla ili će se naći u sličnoj situaciji. Nisi sama -  napisao je Miloš Biković.

Pročitajte još: Priča glumice DANIJELE ŠTAJNFELD prošle godine je ođeknula Srbijom, sada pruža podršku Mileni i drugim devojkama

Dodao je da tom prilikom želi i da ohrabri sve žene koje su imale takva iskustva da istupe i progovore.

Foto: Printscreen/ Instagram/ Miloš Biković

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU