Nosite plavo kao kraljica Leticija: Ove kombinacije savršene su za svaku damu od stila (FOTO)

02. 02. 2021. 000000 14:07

Foto: Instagram/ screenshot queenletizia

Kraljica Leticija važi za jednu od najbolje stilizovanih žena sveta. NJen stil se može difinisati kao unikatan, elegantan, damski a boje uvek bira pažljivo i smišljeno. Nikada ne njoj nećete videti šljaštave, neukusne kombinacije pune boja. Ona se odlučuje za jednostavne jednobojne varijante, a to uvek dopunini efektnim detaljem.

Pročitajte još: Kraljevska kuća OBRISALA ime Megan iz krštenice Arčija? Ili su godinama PLANIRALI beg?

Ona je, u stilu prave kraljice, odabrala haljine kraljevsko - rojal plave boje koje su joj odlično pristajale. Prva haljina je lagana, lepršava sa dužim rukavima. Na sebi nije imala nikakvog nakita s obzirom na to da je haljina bila posuta cirkonima. Za ovu haljinu ponela je plave sandalete, a fruzura je bila jednostavna - puštena.

Elegancija je u jednostavnosti!

Druga, takođe lepršava haljina na debele brtele, manje je, sama po sebi, efektna, te je kraljica svoj izgled uokvirila srebrnim visećim minđušama i isto takvom narukvicom. I za ovaj stajlig odabrala je plave salonke. Frizura, takođe jednostavna, vezana joj je u rep.

Pročitajte još: RAZOTKRIVENA: Kraljica Elizabeta ima DVA razrađena SIGNALA za UZBUNU koje znaju samo saradnici

Treća haljina je u potpuno "klasi" stilu, jednostavnog kroja sa izrezom, koju krasi samo jedno dugme na levoj strani haljine. Kraljica se, kao i u prethodne dve kombinacije, odlučila za salone - tamnoplave.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU