"Zapamtite da je ON gospodar u kući"... Ovo je priručnik za žene iz 1955. godine (FOTO)

Jelena Blažić

05. 02. 2021. 000000 15:00

Foto: Depozitfoto

Priručnik pod nazivom "Kućna ekonomija", još pre 65 godina našao je način da žene uputi, kako bi bilo idealno da se ponašaju prema svojim jačim polovinama, posebno u situacijama, kada su umorni ili tek dođu sa posla.

Pročitajte još: Šala ovog čoveka izazvala je 4.000 raskida i 17 razvoda ... Razlog je neverovatan!

- Planirajte večeru na vreme.  razmislite šta ćete da skuvate ujutru ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kada dođe sa posla.

PRIPREMITE SE ZA MUŽA:  Odmorite se 15 minuta pre nego što dođe sa posla, tako ćete biti odmorni kada stigne. našmikajte se i stavite traku na kosu, kako biste izgledali sveže.

SMANJITE BUKU: Kada vaš suprug dođe sa posla, isključite sve aparate i podstaknite decu da se i ona utišaju. Budite srećni što ga vidite. Poslušajte ga, iako mu možda morate reći mnogo toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kuži. Neka on prvo govori, sigurno ima važnije stvari na umu od vas.

Najvažnije je usrećiti supruga Foto; Depozit

Pročitajte još: Šaptao je slonovima i sve su ga slušali, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

NE OMETAJTE GA: Ne žalite se ako vaš muž dođe kući kasno uveče ili ako želi da ode nekuda na večeru bez vas. Ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanja ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav uvek že sprovoditi svoju volju pošteno i pravedno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU