BRESKVICA OBUČENA U DALMATINCA: Posle raskida izgleda nikad zanosnije, a ova odevna kombinacija će vas ODUŠEVITI (FOTO)

07. 02. 2021. 000000 13:55

Foto: Printskrin / Instagram / brrrreskvica

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, karijeru je započela sa svojim tadašnjim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažom. Iako ih je javnost zavolela kao par i s nestrpljenjem čekala nove zajedničke hitove, njih dvoje su stavili tačku na vezu.

Posle burnog raskida ovog mladog para, mnogi fanovi nisu mogli da veruju šta se desilo, ali po svemu sudeći, Breskvica je odlučno nastavila dalje.

Pročitajte još: Nataša Bekvalac u šetnji sa ćerkicom Katjom (FOTO)

NJena transformacija, posle turbulentnog perioda, je neverovatna. Počevši od promene boje kose, pa do uvek nesvakidašnjih odevnih kombinacija, popularna pevačica, slobodno možemo reći da diktira modne trendove mlađim generacijama.

Promene boje kose svojstvene su ženama posle prelomnih događaja u njihovim životima. Da li je raskid sa Vojažem uticao na to ili je do ovakve celokupne promene stila došlo iz poslovnih razloga, ostaje da vreme pokaže.

Ono što je evidentno jeste da Breskvica izgleda izuzetno zanosno i zavodljivo, što pokazuju i objave na njenom Instagram profilu, koje rado deli sa fanovima.

Pročitajte još: PROLEĆE JE U ZNAKU PLETENICA: Frizura koja će vas vratiti u MLADALAČKE dane je ponovo u TRENDU (FOTO)

Ovoga puta pratioce je obradovala fotografijom na kojoj nosi dugi kaput u printu "dalmatinca". Na vatreno crvenu kosu, ovakav print se odlično uklopio. A fanovi su oduševljeni, što pokazuju i brojni komentari.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU