PROVALNIK pokušao da zavede sudiju: "Divni ste, volim vas!" (VIDEO)

Jelena Blažić

10. 02. 2021. 000000 19:00

Foto: Tic Toc ilustracija/@WSVN 7 News

Nekada kriminalci, pokušaju na sve načiine da manipulišu, kako bi im krivica bila umanjena. Demetris Luis, pokušao je da koketira sa sudijom tokom virtuelnog saslušanja, govoreći joj, da je lepa i da je voli.

Pročitajte još: Prijavila se za posao, pa dobila odgovor koji ju je RASPLAKAO: Pismo je hit, a ljudi su zbunjeni: "Da li je ovo slatko ili jezivo?" (FOTO)

On je osuđen nakon što je navodno pokušao da provali u kuću u Fort Laderdaleu, a kako bi izbegao krivicu, pokušao je da šarmira sudiju, govoreći joj da je divna.

- Moram samo da vam kažem, predivni ste. Volim vas, volim vas! - govorio je. Raspoložena sudija, primila je njegove komplimente kao šalu, pa se nasmejala i rekla kako ga laskanje neže dovesti daleko, a ni osloboditi krivice.

Pročitajte još: Bila je problematična, palila je kuću, pokušala samoubistvo, a doživotnog zatvora spasio ju je majčin dnevnik

Luis je pored provale, optužen i za posedovanje ekstazija, pa mu je određen pritvor uz kauciju, koju mora da plati ukoliko želi da se nađe na slobodi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU