Osam nedelja je živeo u šatoru u očevom dvorištu, a razlog je NEVEROVATAN!

Jelena Blažić

18. 02. 2021. 000000 12:00

Foto: Despositos

Džekson Marks je tokom pandemije izgubio sve, pa je odlučio da živi u očevom dvorištu gde je namestio šator. Ipak, nakon svega, njegov život se sada potpuno promenio.

Zbog raskida veze sa dugogodišnjom devojkom, morao je da se iseli, ali kako su pravila zbog kovida nalagala, morao je da bude u krugu porodice. NJegov otac je zbog raka morao da se čuva, pa nije smeo da bude u njegovoj blizini. Pre pandemije Džekson je imao je posao keramirača, gde je zarađivao 4.000 funti mesečno, ali je posao propao zbog pandemije.

Pročitajte još: Jovana Arsić (24) kratko opisala život na Kosmetu: Imamo 4 kafića i 4 butika, ali nedostaje mi samo druženje

Nije mogao da radi i nije imao dovoljno novca za privatno iznajmljivanje, pa je jedini izbor bio, da podigne šator u očevom dvorištu.

Foto: despositos

- Gledao sam u jednosoban stan, ali je bio veoma skup i nisam mogao da ga priuštim. Jednom kada bih platio kiriju, ne bih imao za osnovne potrebe.

- Tražio sam posao preko interneta i raznih agencija, ali nikako nisam uspeo da nađem, jer je sve bilo u blokadi zbog korone. Kako nisam mogao da se uselim kod oca, podigao sam šator ispred kuhinjskog prozora u prizemlju. To je bila prava noćna mora i ne bih to nikome poželeo. Bilo je stvarno depresivno -rekao je Marks i dodao:

- Vreme je bilo pretoplo i budio sam se bukvalno topeći se u šatoru. Nisam imao gde da se istuširam, pa sam užasno smrdeo. Tata mi je dozvolio da se istuširam nekoliko puta, ali nakon upotrebe morao sam da zaštitim celo kupatilo. To je bilo naporno i velika briga za mog oca - rekao je.

Otac mu je kroz prozor u kuhinji davao hranu i produženi kabal kako bi punio telefon. Kako situacija sa koronom se nikako ne poboljšava, odlučio je da se obrati za pomoć jednoj organizaciji, koja se brine o beskućnicima i socijalnim slučajevima.

Pročitajte još: Rođeni početkom 90-ih rade ovih 5 stvari, a mladi im poručuju: To više nije kul! (VIDEO)

Našli su mu smeštaj iz kog planira uskoro da se iseli jer je našao posao u jednoj firmi kao menadžer za održavanje nege, a ono što svima poručuje je da moraju da sanjaju nešto veliko u ovim opasnim vremenima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU