SEKU iznenadio Veljko, BRENA slavi kinesku Novu godinu, a za koga je ANASTASIJA promenila STAJLING? (FOTO)

Kristina Malešević

13. 02. 2021. 000000 17:30

Foto: InstagramScreenShot/seka_aleksic

Uoči dana ljubavi i prslavi Svetog Trifuna, poznate dame sa srpske estrade uživaju na različite načine. Po svemu sudeći, prvi sa poklonima u ime ljubavi počeo je Veljko, suprug popularne pevačice Seke Aleksić. 

Ovaj bračni par već nekoliko dana boravi na Kopaoniku, gde su Seku Aleksić jutros na postelji dočekali romantični pokloni.

Pročitajte još:Da li je Samanta kriva za raspad serije "Seks i grad"?

- U susret Sv Trifunu i Sv Valentinu. Nazdravljajte uz dobro vino i iskrenu ljubav uvek, ne samo uz odredjene datume jer ljubav je ljubav! - napisala je Aleksićeva ispod fotografije koja je naišla na obožavanje njenih fanova i pratilaca.

Pročitajte još: Da li znate da DAN ZALJUBLJENIH nije uvek bio u znaku ljubavi?

Na drugoj strani sveta, već neko vreme balkanska zvezda Lepa Brena u društvu svog sušruga uživa u vrelim danima na obali Majamija. Tako je bilo sinoć, kada se dočekivala kineska Nova godina. Naime, Lepa Brena ju je dočekala, ni manje ni više nego u Americi, u restoranu na krovu uz simbol bivola, horoskopskog znaka koji će vladati u 2021. godini.


Lepa Brena u Majmiju, foto: InstagramScreenShot/lepabrena

Hladni Beograd, sa druge strane, zapalila je Anastasija Ražnatović. Barem na društvenim mrežama. Ova mlada pevačica oprobala se u novom stajlingu i ponela popularnu afro frizuru. Fotografiju iz automobila podelila je na mrežama i našila na oduševljenje svojih pratilaca.

Pročitajte još: BIZARNI STRAHOVI: Da li znate čega se boje svetske zvezde?

Čekaćemo da vidimo kako su i druge srpske zvezde proslavile dan ljubavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU