Dve godine od smrti kralja narodne muzike: Ćerka Ilda smogla snage da napiše samo JEDNU reč (FOTO)

Kristina LJubisavljević

17. 02. 2021. 000000 11:09

Foto: V. Danilov/ N. Skenderija

Prošlo je dve godine od kada nas je napustio kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u gradu Bilefeldu u Nemačkoj. 

Ovaj tragični dogašaj bio je ogroman šok za njegovu porodicu i sve poštovaoce dela izuzetnog pevača.

Pročitajte još: Ne zove se Ana: A da li znate šta uopšte znači nadimak BEKUTA koji ju je proslavio?

Ćerka Ilda Šaulić na Instagramu je postavila fotografiju i napisala jednostavno ," Nedostaješ" , koje govori više od hiljadu reči.

Šaban Šaulić u Nemačku se zaputio na zakazan nastup u gradu Bilefeldu. Otputovao je avionom sa prijateljem, muzičarem Mirsadom Kerićem i kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem.

Nakon nastupa pevač je sa ekipom otišao u hotel kako bi odmorio nekoliko sati pre leta nazad za Srbiju. Kako je ispričao pevačev kum, Slobodan Stojadinović, nakon nastupa koji je završen u pola četiri ujutru su otišli na spavanje i napravili dogovor da on probudi Šabana u 6.15 da krenu na aerodrom. Kako je rekao, pevač je bio nervozan i zamerio prijatelju što ga nije probudio tri minuta ranije.

Pročitajte još: KARLEUŠA zapečatila odnos sa Duškom i jednom fotografijom PONOVO NAJAVILA BURU (FOTO)

Na deonici puta u okolini Bilefelda, kod mesta Gitersloh, automobilom su usporili zbog situacije na putu. U tom trenutku na automobil u kom se nalazio pevač naleteo je drugi automobil i pri velikoj brzini se zakucao u njih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU