Kejt Midlton slomljena: Kraljica joj zabranila da ima četvrto dete, a razlog je BANALAN!

17. 02. 2021. 000000 13:20

Foto: Youtube printscreen / The Royal Family Channel

Već neko vreme kruže tekstovi da je Kejt ponovo trudna, da će kraljevska porodica postati bogatija za još jednog člana. Ove vesti o četvrtom Kejtovom i Vilijamovom detetu su svakim danom sve glasnije, a prema pisanju pojedinih stranih medija, sedmogodišnja Džordž, petogodišnja Šarlot i dvogodišnji Luis ne mogu da dočekaju da dobiju brata ili sestru.

Pročitajte još: Glumica iz "Igre prestola" progovorila o torturi Merlina Mensona: "Čudovište me je uništilo"

Ako možemo da sudimo po poslednjem pisanju "National Enguirera" izgleda da im se ova želja neće ostvariti. Naime, navedeni tabloid tvrdi kako četvrto dete u porodici u nije moguće jer kraljica to ne dopušta!

Pročitajte još: Dve godine od smrti kralja narodne muzike: Ćerka Ilda smogla snage da napiše samo JEDNU reč (FOTO)

Kraljica Elizabeta je najdugovečnija britanska kraljica, navodno je zabranila supruzi svog unuka Vilijama da ponovo ostane trudna. Kejt je, navodno, u narednom periodu planirala još jednu trudnoću, no kraljica se sa tim nikako nije složila.

Kako se navodi kraljica ne želi da dopusti da Kejt ne bude radno aktivna, pogotovo kada su prošle godine ona i Vilijam, nakon Harijevog i Meganinog odlaska, preuzeli većinu kraljevskih obaveza. Sebično ili ne, ali Elizabeta trenutno jedino razmišlja o budućnosti monarhije, pa prema rečima izvora, ne želi još jedno praunuče jer za vojvotkinju ima drugačije planove. U slučaju da zatrudni, Kejt određeno vreme ne bi mogla da obavlja dosadašnje kraljevske obaveze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU