Svi je znaju kao Lolu iz serije "TATE": Ova glumica je kuma naše najpoznatije pevačice (FOTO)

Jelena Blažić

18. 02. 2021. 000000 16:30

Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Poznato je da na našoj domaćoj javoj sceni postoje druženja, ali malo ko može da poveže da glumci i pevači mogu da svoje prijateljstvo krunišu kumstvom.

Pročitajte još: Krenuo maminim stopama: Sin Anđelke Prpić postao voditelj (VIDEO)

Iako o tome ne pričaju javno, Ljubinka Klarić koja je simpatije nacije pobrala ulogom Dunje u seriji "Moj rođak sa sela", a kasnije u "Klanu" i seriji "Tate", jedna je od najbližih osoba pevačici Svetlani Ceci Ražnatović, sa kojom je svoje prijateljstvo, učvrstila kumstvom pre 15 godina, kada je Ljubičina rođena sestra bila venčana kuma Cecinoj Lidiji.

Ljubinka je jedan period svog života provela sa suprugom i sinom u Americi, ali je odlučila da sve to napusti i zajedno sa porodicom se vrati u Beograd.

Pročitajte još: Tanja Savić otišla u Australiju, kreće odlučujuća borba: Očekuje je sudbnosni susret

 Ostvarila je brojne uloge u serijama i filmovima. Popularna glumica ne voli da priča o svom privatnom životu, jer kako je više puta isticala, živi mirno i povučeno, pa zbog toga i ne čudi što mali broj ljudi zna o njenom kumstvu sa Cecom Ražnatović.

Pored Ljubinke i Cece, jedno od zanimljivih estradnih prijateljstava je i između Ane Stanić i glumice Katarine Radivojević, kao i Filipa Živojinovića i Miloša Teodosića.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU