Smejali ste se MAMINOJ fotografiji iz mlađih dana? Ovog proleća TAJ MODNI DETALJ vratio se na velika vrata (FOTO)

Kristina Malešević

06. 03. 2021. 000000 21:30

Foto: InstagramScreenShot/voyouboutique

Proleće donosi mnogo ležerne, popularne kežual gardarobe u kojoj će dominirati svetlo plavi, roze i neizostavni zemljani tonovi u svetlijim nijansama. U ovim tonovima, uličnom modom zagospodariće i jedan trend kome smo se donedavno podsmevali na starim porodičnim fotografijama - velikim belim kragnama, neretko uokvirenih belim vezom. 

Pročitajte još: Vizantijsko-plava jakna je HIT proleća

Ako ste mislili da nikada ovaj komad nećete tražiti mami ili baki da izvuku iz ormara, grdno ste se prevarili. Velike bele kragne, koje smo u šali nazivali i portiklama, ponovo su zagospodarile modnom scenom i kolekcijama za proleće/leto pred nama.

Pročitajte još: Udobno i zavodljivo: Ponesite BELU KOŠULJU na razne načine!

Dolaze u različitim veličinama, ali i oblicama. 

Pročitajte još: Kako ukombinovati jamboliju na leđima, a da se za vama svi okrenu (FOTO)

Popularni modni brendovi kombinuju ih sa različitim komadima, od jednobojnih džemperića, preko lepršavih prolećnih haljina u šarenim cvetnim dezenima, do malo elegantnijih poslovnih varijanti kao detalj koji osvežava izgled.

Najčešće dolaze pojedinačno, kao detalj koji se naknadno vezuje oko vrata preko odevnih komada. Ipak, u aktuelnim kolekcijama uz pojedine komade dolazi u kompletu, kao sastavni deo tog odevnog komada.

Pročitajte još: Ana Ivanović pokazala kako treba da se oblači DAMA: Najlepša teniserka predstavila 4 SVAKODNEVNE i ELEGANTNE kombinacije (VIDEO)

Da li ste i vi spremni da ponesete trend iz prošlog veka?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU