Čarls je Dajanu video nekoliko puta pre prosidbe, a jedan njegov odgovor posebno ju je POGODIO!

25. 02. 2021. 000000 12:15

Foto: Youtube printscreen / ThamesTv

Princ Čarls upoznao je ledi Dajanu samo malo pre nego što ju je zaprosio i tada joj je poklonio nekoliko prstenja, kraljevskog draguljara u to vreme. Međutim, stvari nisu dobro počele, a sve se zakoplikovalo jednim intervjuom pred veridbu.

Pročitajte još: Ove zanimljive činjenice o Dženifer Aniston niste znali: Uvek radi jednu stvar, a to će vam potpuno promeniti mišljenje o seriji "Prijatelji" (VIDEO)

Kada je princ Čarls objavio da je veren sa ledi Dajanom 24. februara 1981. - danas pre 40 godina - svet je mislio da gledaju početak ljubavne priče iz bajke.

Pročitajte još: Prava LEPOTICA: Evo kako izgleda i čime se bavi ćerka Ace Lukasa (FOTO)

Dajana je njihov intervju pred veridbu opisala kao "grozan" i rekla je da ju je Čarlsov odgovor na pitanje da li su zaljubljeni "traumatizovao". Tada je rekla: - Imali smo ovaj grozni intervju onog dana kada smo objavili veridbu. Novinar nas je pitao "Da li ste zaljubljeni". Pomislila sam: "Kakvo glupo pitanje". Rekla sam: "Da, naravno, jesmo", a Čarls se okrenuo i rekao: "Šta god ljubav značila". I to me je potpuno pogodilo. Bio je to čudan odgovor. To me je traumatizovalo - rekla je Dajana tada.

Nakon što je novinar postavio pitanje, Čarls je uzeo telefon i pozvao svoju majku, kraljicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU