Bolno upozorenje majke kojoj je sin preminuo u četvrtoj godini: "Izbacite ovo odmah iz kuće, zbog nje je moj sin mrtav"

Jelena Blažić

26. 02. 2021. 000000 19:00

Foto: Pixabay

Slomljena majka, upozorila je druge roditelje da obrate pažnju, posebno oni čija deca idu na onlajn nastuva i da budu oprezni, jer je njen sin preminuo zbog obične igle.

Pročitajte još: Ispovest koja je šokirala Tik-Tok: Devojka otkrila da joj je starija sestra zapravo majka (VIDEO)

Ajla Rutherford iz Amerike, slomljena je od tuge zbog gubitka sina, a sve se dogodilo pre mesec dana dok se tuširala. Ona je u tuš kabini začula vrištanje ostalih članova porodica. Izletela je iz kupatila, kako bi potražila svog supruga, nije mogla ni da pretpostavi šta se zapravo dogodilo. Suprug je pokušavao da spase mališana koji je počeo da se guši, pomoću Hajmlihovog zahvata, ali je nažalost izgubio svest i počeo da plavi.

 

Hitno su ga odveli u bolnicu, a lekari su shvatili da se dete nije gušilo, već da je udahnuo iglu, koja je probila levo plućno krilo, zbog čega nije mogao da diše.  Nakon nedelju dana na intenzivnoj nezi i nizu testova koji su pokazali da je nastupila moždana smrt, dečak je tragično preminuo na rukama svojih roditelja.

Ova slomljena žena sada upozorava druge roditelje da bace ili sakriju sve igle koje imaju u svome domu kako bi sprečili da njihova deca dožive istu sudbinu.

Pročitajte još: Ne praštaju neljubaznost: Prodavci odgovorili kako se SVETE neprijatnim mušterijama

- Svi ih koriste i potrebno je samo da ih dete pronađe, stavi u usta, udahne i probuši pluća. Ako imate igle u kući, izbacite ih ili stavite na mesto do kog vaše dete neće moći da dođe. Nije vredno detetovog života ili boli. Ne želim da iko mora da prolaziti ono što smo mi morali - apelovala je Alaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU