Ne želi više ništa od njega: Anđelina Džoli prodala skupoceni poklon Breda Pita za 8.1 milion evra

Jelena Blažić

03. 03. 2021. 000000 08:21

Anđelina Džoli, odlučila je da sve skupocene stvari koje je joj je poklonio bivši suprug Bred Pit, da na aukciju i zaradi novac.

Pročitajte još: Još jedna prinova u porodici Aleka Boldavina: Glumac dobio sedmo dete (FOTO)

Bračni par koji ima šestoro dece, već godinama se bori za starateljstvo, a kako su odnosi veoma zahladneli između njih, Anđelina ne želi više ništa da ima od bivšeg supruga. Odlučila je da sliku koju je naslikao bivši britanski premijer Vinston Čerčil proda na aukciji. Delo pod nazivom "Toranj džamije Kutubije"  u Marakešu, nastalo je tehnikom ulje na platnu.

Foto: EPA

Iako su očekivali da će ova slika dostići najveću vrednost od 2,8 miliona evra, prodata je za neverovatnih za 8,1 miliona evra, objavila je aukcijska kuća Christie's. Nakon što se oslobodila ovog skupocenog poklona od bivšeg supruga, Anđelina nastavlja sa svojim životom opuštena i nasmejana:

Pročitajte još: Oseća svu njenu bol: Princ Hari u intervjuu sa Oprom emotivnim rečima ispoljio emocije vezane za majku Dajanu

- Iza mene su prilično teške godine. Posvetila sam ssvojoj porodici i stvari se polako vraćaju na staro, u normalu, poput leda koji se topi i krvi koja se napokon vraća u moje telo. Radujem se pedesetima – izjavila je nedavno u jednom intervjuu jedna od najlepših žena na svetu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU