Arkanova ćerka bila je ludo zaljubljena u Kristijana: Upoznali su se u Grčkoj, a bila je planirana i njihova svadba (FOTO)

03. 03. 2021. 000000 19:30

Foto: Printscreen / Facebook / Legende devedesetih

Kako su mediji tada pisali, ćerka Željka Ražnatovića Arkana i glumice LJiljane Mijatović, Anđela Ražnatović, bila je zaljubljena u Kristijana. Upoznali su se u Grčkoj.

Pročitajte još: Crkva želi da Kipar POVUČE pesmu za Eurosong zbog naziva koji im se ne sviđa, a problematična je JEDNA reč (FOTO/VIDEO)

- Sedela sam s Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio - izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj:
- Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna - rekao je Kiki, koji je Anđelu opisivao kao "emotivnu, patrijarhalnu devojku", a iz milošte ju je zvao mali Arkan.

Pročitajte još: Čvrsto se drže za ruku: Cecin dečko objavio novu sliku koja je raznežila mnoge (FOTO)

Anđela i Kristijan u zagrljaju; Foto / Printscreen / Facebook /  Legende devedesetih

Godine 2001. mediji su pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo. Iako se tad pričalo da je to ozbiljna veza, Kristijan je prošle godine na televiziji pričao da oni nikada nisu ni bili u šemi. Ona je bila mlada i zaljubljena, ali ta ljubav nije bila moguća jer je imao već ženu, rekao je Kristijan.

Pročitajte još: Novo lice jutarnjeg programa: Budite se uz najlepšu bokserku na svetu!

O njihovoj vezi je bilo mnogo nepovezanih informacija, te upoznali su se u Erdutu, te u Grčkoj, te zaljubljeni su i planiraju svadbu, pa nisu... Svojevremeno je čak i Dragan Gagi Nikolić prokomentarisao kako mu je čudno to što se priča da će Kristijan oženiti ćerku čoveka od koga se nekad krio jer je hteo da od njega napravi paštetu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU