Danas su velike zvezde, a da li znate čime su se bavili pre nego što su postali poznati?

Jelena Blažić

05. 03. 2021. 000000 11:30

Foto: Instagram printscreen / lepabrena/yaemina/andrijamilosevic

Iako je mnogima teško da poveruju u to, ali jedna od najvećih balkanskih zvezda, Lepa Brena, pre nego što je postala mega popularna, čuvala je decu, odnosno bila je bejbisiterka, sada isto poznatoj pevačici Ani Štajdohar.

Kao studentkinja, bavila se ovim poslom, kako bi imala novca za život u Beogradu.

Pročitajte još: Nećete ih prepoznati: Evo kako su poznate dame izgledale PRE plastičnih operacija (FOTO)

Takođe, jedna od najvećih naših zvezda i frontmen benda "Bajaga i instruktori", Momčilo Bajagić, imao je pomalo neverovatnu priču, On je u mladosti zajedno sa drugarima iz svog benda, kupovao kinesku svilu, koju su farbali u crno platno i prodavali u Knez Mihajlovoj.

Emina Jahović od malena je znala da želi da bude poznata, zbog čega je u srednoj školi u Novom pazaru, radila honorarno na TV Novi Pazar, vodeći vremensku prognozu.

 - Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - izjavila je emina gostujući u jednoj emisji.

Popularni glumac, Andrija Milošević, ispričao je svojevremeno da je u mladosti prodavao novine, kako bi zaradio za burek ili hleb.

 - Radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine "Podgorički grafiti". Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU