Priču o SVEKRVI objavila je na internetu i time podelila javnost: Jedni je pljuju, a drugi podržavaju (VIDEO)

05. 03. 2021. 000000 19:55

Foto: Depozit

Žena po imenu Kari podelila je priču o svojoj svekrvi na društvenim mrežama. Kako ona tvrdi, odnos sa svekrvom je zategnut jer se ona meša u sve - a radila je to i pre njihovog braka. 

Pročitajte još: Puni su folne kiseline i gvožđa, a odlični su za ZDRAVU trudnoću: Evo šta treba da znate o PERINATALNIM vitaminima

Majka troje dece ispričala je da je svekrva svima otkrila da su se oni verili iako su ona i suprug hteli to da zadrže za sebe i da imaju intimno venčanje u krugu najbliže porodice. 

- Rekla mi je da njen suprug zaslužuje veliko venčanje jer mu je prvo - kao da je zaboravila da je već bio u braku - kaže ova žena.

@momma121521

##crazymil ##toxicmil ##motherinlawfromhell ##motherinlaw ##motherinlawissues ##motherinlawproblems ##monsterinlaw

♬ original sound - Cari

Pored svega ovoga, svekrva je plakala kada su otišli na medeni mesec u državu gde živi njen drugi sin. - Ne mogu da verujem da je bila tužna jer nismo nju poveli sa sobom. Bila je veoma neprijatna prema meni.

Pročitajte još: Psiholog Marina Vicković kaže da ako dete radi OVU stvar roditelj mora da se zabrine

Ono što je posebno zapanjilo ovu ženu bilo je to što je njena svekrva na društvenim mrežama objavila da je ona, njena snaja trudna.

Mnoge žene su je podržale, ispričavši slične situacije sa svekrvama. Međutim, bilo je onih i koji su je osudili uz reči da je to ipak majka njenog supruga, i da ne treba tako da priča o njoj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK