O njima bruji svet: Korejci oduševili izvođenjem "Molitve", a sada su se na poseban način zahvalili Mariji Šerifović (FOTO)

Jelena Blažić

10. 03. 2021. 000000 15:15

Foto: YouTube printscreen /pseudonymless

Grupa iz Južne Koreje, pre nekoliko dana napravila je čitavu pometnju izvođenjem pesme "Molitva", sa kojom je Marija Šerifović 2007. godine pobedila na pesmi Evrovizije u Helsinkiju.

Pročitajte još: Naša poznata glumica podelila dragocene savete mladima: "Dosadno je biti u lošem raspoloženju i u problemima"

Ovaj četverac, pesmu je preneo sa neverovatnom emocijom iako im srpski jezik nije maternji, a na njihovo izvođenje nije ostala imuna ni Marija Šerifović, koja je bila oduševljenja onim što je čula, pa im je uputila veoma emotivne reči:

Foto: Instagram printscreen/superdongdal

- Drage kolege, čestitam vam svim svojim srcem. Ovo je najbolja verzija pesme "Molitva", koju sam ikada čula. Želim vam sve najbolje u vašoj budućoj karijeri i takmičenjima. Vidimo se uskoro - napisala je Marija na svom Instagramu.

Pročitajte još: Gori internet: Anđelka Prpić u strasnom poljupcu sa koleginicom (FOTO)

Četverac koji je izazvao pravu buru u javnosti, odlučio je da još jednim potezom pokaže, koliko zaista cene Marijin rad, pa su joj se zahvalili na srpkom jeziku i to na ćirilici.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU