DNK test je doveo do jezivog saznanja: Tražila biološke roditelje, a onda je saznala surovu ISTINU (VIDEO)

Jelena Blažić

12. 03. 2021. 000000 21:30

Foto: Twiitter/@nytimes ·

Keti Gilicrist, odlučila je da 2017. godine uradi kućni DNK test, kako bi pronašla svoje rođake. On joj je pomogao da dođe do jedne rođake Susan Gilmor, koja joj je pomogla da pronađe biološke roditelje.

Pročitajte još: Bila je zavisnik od droge, predozirala se 15 puta, a sada je svojom transformacijom mnoge ostavila bez teksta (FOTO)

Prvo su pronašli Ketinu biološku majku, koja je 1957. godine dala na usvajanje. Ipak, do oca, bilo je jako teško doći. Nakon nekoliko godina, otkriven je njegov identitet, ali ono što je sada 63-godišnju Keti ostavilo u šoku je i saznanje, da je njen otac Vilijam Bredford Bišop, begunac koji se nalazi od 2014. godine, na listi najtraženijih zločinaca FBI-a. On se krije od kraja 70-ih godina, kada je počinio stravičan zločin.

Bišopa FBI traži zbog ubistva koje se dogodilo + 1976. u Marilendum kada su ubijeni, njegova 68-godišnja majka, 37-godišnja supruga i trojica sinova, koji su imali 5, 10 i 14 godina. Ubica je njihova tela prevezao u Severnu Karolinu, stavio ih u plitak grob i zapalio. Tada je imao 37 godina. On je dugo godina radio kao magistar italijanskog jezika na koledžu u Vermontu, ali mu se 1976. godine izgubio svaki trag.

 

Godine 2014. posmrtni ostaci neidentifikovanog muškarca ekshumirani su u Alabami, nakon što je radnik pogrebnog poduzeća video Bišopovu fotografiju na CNN-u i pomislio da liči na neidentifikovanog muškarcakoji je pokopan 1981. DNK ispitivanje pokazalo je da neidentifikovani muškarac nije bio Bišop. Ipak, Keti veruje da je njen biološki otac još uvek živ i da se nalazi u bekstvu, a sada ima 82. godine.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU