Učinio je da SRPKINJE zaborave na Bali Bega! Ko je turski glumac na koga su žene ODLEPILE? (FOTO)

Kristina Malešević

18. 03. 2021. 000000 20:00

Foto: InstagramScreenShot/canyaman

Mladi turski glumac Kan Jaman potpuno je očarao pripadnice lepšeg pola i sve one jednoglasno kažu da je nadmaio slavnog Bali Bega, koji je važio za velikog zavodnika i šmekera za kime su žene u Srbiji svojevremeno ludele.

Pročitajte još: Korona moda: Kim Kardašijan, Rijana i Sara Džesika Parker ne izlaze iz kuće bez ova dva odevna predmeta (FOTO)

Pročitajte još: Pumparice i sako naglašenih ramena: Tako izgleda trendseterka ovog PROLEĆA (FOTO)

Ovaj glumac neverovatne harizme i još neverovatnije lepote proslavio se u seriji "Ptica ranoranilica", odnosno seriji koja se trenutno prikazuje u Srbiji pod nazivom "Sanjalice" gde igra glavnu mušku ulogu, zgodnog Džana.

U seriji ga odlikuje pomalo divlja lepota, savršeno izvajano telo i šarm na koji su žene, doslovno odlepile. Iako je 2021. godine diplomirao prava i radio u struci, tokom letnjeg odmora, na nagovor prijatelja, prijavio se na kasting za seriju i tako preko noći postao zvezda, koja obećava.

Pročitajte još: Viktorija Bekam najavljuje: Boja za proleće-leto 2021. koju ćemo nositi (FOTO)

Sada radi i snima serije i filmove u Italiji, gde je nedavno obelodanio vezu i sa poznatim italijsnkim tv licem, Diletom Leotom koja je poznata po prenosu sportskih događanja, posebno prenosu fudbalskih utakmica u Italiji.

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Sa svojim obožavateljkama svakodnevno na Instagramu deli fotografije koje ostavljaju bez daha. Uverite se i same!

Pročitajte još: Umara vas traženje mačke? Vlasnica otkrila kako uvek može da pronađe svog ljubimca, čak i ako u tom trenutku negde spava (VIDEO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK