Poznata pevačica i njen suprug izbačeni iz žirija zbog vređanja kandidata (VIDEO)

Jelena Blažić

22. 03. 2021. 000000 09:20

Foto: YouTube printscreen /New Zeland

Ipak, iako je u našim takmičenjima dozvoljeno svašta da se kaže kandidatima i obrazlaže se kao "pozitivna kritika", slučaj od pre par godina na Novom Zelandu je sasvim drugačiji.

Pročitajte još: Zasenila lepotom majku: Hajdi Klum objavila sliku sa najstarijom ćerkom (FOTO)

Britanska pevačica Natalija Kils i njen muž Vili Mun su 2015. godine izbačeni sa mesta žirija u "Iks faktoru", nakon što su uputili uvredljive komentare na račun takmičara:

- Kao umetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualnu svojinu, moram da priznam da sam zgađena u kojoj meri si iskopirao mog muža. Od kose do odela koje nosiš. Da li imaš ikakvo poštovanje prema tuđoj originalnosti - pitala ga je pevačica, ali je nastavila da govori da ju je sramota što mora da sedi tu u njegovom prisustvu i da ga udostoji svog komentara. Odmah na njenu "konstruktinu kritiku", nadovezao se i njen suprug, a nakon što je Natali nastavila da ga vređa, takmičar je zaplakao.

Ubrzo nakon toga, bračni par je izbačen sa mesta žirija. Ipak, kod nas ovako nešto još uvek se nije dogodilo, iako žiri u poznatim takmičenjima, sve češće daju sebi z apravo da "konstruktivno" kritikuju takmičare.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU