Dokazano: Seks u dvadesetim je najgori, a evo kada je najbolji!

22. 03. 2021. 000000 21:20

Foto: Depozit

Žene u svojim dvadesetima uglavnom zavode muškarce fizičkim izgledom. Međutim, kako vreme prolazi, dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u novom kontekstu. 

U tridesetima više ne moraju da igraju samo na kartu fizičke lepote, već i razvijenog intelekta i privlačne ličnosti.

Pročitajte još: Na uspešnu vezu i brak utiče i vaš DNK

Samosvesnije i hrabrije, osećaju se još zanimiljivije muškarcima.

Prosečna žena do tridesetih je već verovatno promenila nekoliko seksualnih partnera i upoznala se sa svojim navikama i željama u krevetu. Znajući šta je može najbolje zadovoljiti, lako komunicira o svojim potrebama i maštarijama, i ne boji se da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Nemajući više nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća privlačno i dobro u svojoj koži. A to, naravno, utiče i na njeno intimno samopouzdanje.

Proćitajte još: Zašto muškarci nisu ljubomorni kada partnerka koketira sa drugim?

Nakon godina čitanja o seksualnosti što kroz članke i erotsku prozu, ženama više nije neugodno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikada nije bolje funkcionirala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Seks za ženu u tridesetima više nije dokazivanje, već užitak.

Proćitajte još: Pitate se ZAŠTO vam karijera stagnira? Možda je kriv partner!

Imajući više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju veze i lakše se opuštaju tokom odnosa. Što je duže par zajedno, bolje funkcioniše ispod pokrivača. A ako seksualni život zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome, i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU